Ultimele articole scrise de Marian Zburlea: .


Yii developer London
Web Design Constanta

Google Page Rank Checker Tool Configurabil


Google Page Rank Configurabil este GRATUIT

Instalarea acestui uitilitar pe web site-ul sau web site-urile dumneavoastra nu va costa nimic. Este absolut gratuit! Dupa instalarea scriptului puteti foarte usor si imediat sa va verificati page rank-ul (PR) pe acel web site si toate paginile lui unde a fost instalat.

Google™ motor de cautare si tehnologia PageRank™ sunt marci inregistrate ale Google Inc.

Exemplu de configurare a utilitarului de verificare google page rank

google tool page rank checker

Ce inseamna ca acest utilitar de verificare a Page Rankului este Configurabil ?

Pai e simplu, toate celelalte utilitare de verificare a page rank-ului vin in diverse combinatii standard de gri si verde, ceea ce in mod implicit este oferit si de acest utilitar.

Dupa o scurta si rapida inregistrare si autentificare, vei intra in sistemul de management al continutului si vei avea acces sa-ti adaugi un site, si la acesta sa ii configurezi cum sa arate prin selectarea culorilor dorite. Selectarea culorilor dorite pentru page rank se face fie cu ajotorul unui alegator de culori (Color Picker) sau prin scrierea culorilor in valoarea hexadecimala. Astfel utilitarul care iti va arata page rankul se va potrivi cu tematica de culori a web site-ului tau.

Poti alege de asemeni una din cele doua variante de afisare a page rank-ului, cea mare de 88x31 pixeli sau cea mica 70x20 pixeli.

Dupa toate aceastea apesi pe butonul XHTML Page Rank si se va genera automat codul XHTML necesar pentru a fi implementat in web site-ul tau pentru a vizualiza Page Rank-ul automat.

Daca detin mai multe web site-uri, cum fac sa am diferite configuratii pentru fiecare in parte ?

Foarte simplu, nu esti limitat la un numar fix de web site-uri pe care poti instala utilitarul de verificare a Pager Rank-ului Google, asa ca iti poti adauga cate web site-uri doresti.

Pot sa am mai multe variante de configurare a page rank-ului pentru acelasi web site ?

Sigur ca da, poti adauga la acelasi web site mai multe configuratii, fiecare cu culorile sale. Astfel daca web site-ul tau are portiuni sau sectiuni cu interfete (layout-uri) diferite, utilitarul de verificare a page rank-ului se va adapta si integra cu usurinta si in acest caz in web site-ul tau.

Cum pot sa instalez acest utilitar fara sa ma inregistrez ?

Foarte simplu, sunt disponibile doua variante standard:

varianta 1 a page rank-ului 88x31 pixeli

Utilitar de verificare Google Page Rank Configurabil

<a href="http://zeusmedia.ro" title="Custom PageRank Generator"><img src="http://zeusmedia.ro/pagerank.png?c=v1" alt="Custom PageRank Checker" border="0" /></a>

varianta 2 a page rank-ului 70x20 pixeli

Utilitar de verificare Google Page Rank Configurabil

<a href="http://zeusmedia.ro" title="Custom PageRank Generator"><img src="http://zeusmedia.ro/pagerank.png?c=v2" alt="Custom PageRank Checker" border="0" /></a>

Custom PageRank Checker

© 1998 - 2018 ZeusMedia - Toate drepturile rezervate.

XHTML - CSS
Director Webpublicitate online, web design si promovare pe internet