Ultimele articole scrise de Marian Zburlea: .


Yii developer London
Web Design Constanta

Design Web


Ce este Web Design-ul?

Web Design-ul este reprezentarea grafica a site-ului dumneavoastra pe internet, mai pe scurt cum arata aceasta, ce vad vizitatorii/clientii cand acceseaza numele de domeniu al sitului.

Tehnologii folosite

In afara de partea grafica, situl web poate fi realizat cu ultimele tehnologii in urmatoarele variante:

  • Standard: varianta (x)html a acestuia, in principal statica
  • Ajax: varianta dinamica, mult mai rapida la incarcare care poate beneficia de o interactivitate cu utilizatorul mai bogata
  • Flash: varianta dinamica, cu cel mai mare grad de interactivitate, se pot integra animatii, sunete, video etc.

sau o combinatie a acestor variante.

Cum procedam?

ZeusMedia va pune la dispozitie in urma semnarii contractului un layout (varianta interfetei grafice a aplicatiei), dupa care se trece la dezvoltarea aplicatiei si testarea acesteia. Mai multe detalii privind etapele realizarii proiectului.

Tehnologii implicate in proces

PHP
The PHP Hypertext Preprocessor este un limbaj de programare folosit de dezvoltatorii web pentru a crea continut dinamic si a interactiona cu baze de date. PHP este in principal folosit pentru dezvoltarea aplicatiilor web.
XHTML
Abreviere pentru Extensible Hypertext Mark-up Language si este un hibrid din XML si HTML. Paginile web dezvoltate in XHTML ar trebui sa arate la fel in toate aplicatiile.
MySQL
Sistem de gestiune de baze de date foarte utilizat si suportat de majoritatea serverelor unde va gazduiti situl.
CSS
Cascading Style Sheets este mana cereasca pentru dezvoltatorii web deoarece permit controlul layout-ului si stilului intregii aplicatii web dintr-un singur loc.
Photoshop
Un soft profesional de la Adobe pentru crearea si editarea de imagini. Dispune de o librarie mare de efecte, filtre si multe altele.
XML
Extensible Markup Language este un format text simplu, foarte flexibil derivat din SGML (ISO 8879). Original dezvoltat sa faca fata cerintelor mari de publicari web, XML are un rol important in schimbul de diverse date atat pe web cat si in alte parti.
JavaScript
JavaScript este cross-platform, un limbaj de programare pe obiecte dezvoltat de Netscape pentru client si aplicatii server. Este folosit in mod obijnuit in paginile web pentru a adauga interactivitate si continut dinamic.
ActionScript
ActionScript este un limbaj de programare bazat pe ECMAScript, folosit in principal pentru dezvoltarea de situri si softuri bazate pe Adobe Flash Player.

Other interesting web sites i've found in India:

  • Website Design Company Delhi Looking for web Design Company in Delhi (India)? Addictive Media, Indian Web Company offering affordable web design services, including other web services like web development, SEO. For effective web design services in Delhi (India), give us a chance to serve.
  • Copywriting Company India Content Catalyst is a global premium quality Content Writing Company, India or it can also be called a copywriting company, India. We are a group of professionals who offer content writing services from India. Please contact us if you need a content writer in India
  • web design Bristol We offer a full range of digital and print services to a variety of businesses. As well as designing and building websites, we offer SEO services to make sure that they are ranked highly on google.
Custom PageRank Checker

© 1998 - 2018 ZeusMedia - Toate drepturile rezervate.

XHTML - CSS
Director Webpublicitate online, web design si promovare pe internet